Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου

  • Παναγία Τουρλιανή
Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ Πνευματικό Κέντρο Άνω Μεράς

Εφημεριδα Αδελφοτητας

Εφημερίδα Συλλόγου Αδελφότητας Ανωμεριτών ΜυκόνουΜπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ την εφημερίδα του συλλόγου μας σε PDF.

 

Κατεβάστε την εφημερίδα Φύλλο 123

** Ανακοινωσεις Αδελφοτητας **


ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:00

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ 61

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK EINAI :

https://www.facebook.com/aamykon

Ωραριο Αδελφοτητας

Ωράριο λειτουργίας Αδελφότητας Ανωμεριτών ΜυκόνουΟ Σύλλογος λειτουργεί,
Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 18:00- 21:00

Εγγραφες Μελων & Επιχειρηματιων

Εγγραφές Μελών & Επιχειρηματιών Αδελφότητας Ανωμεριτών ΜυκόνουΌλοι έχετε την δυνατότητα να γραφτείτε στον Σύλλογο μας και να γίνετε το επόμενο μέλος.

+ Μέλη + Επιχειρηματίες

Πνευματικο Κεντρο Ανω Μερας

Πνευματικό Κέντρο Άνω Μεράς ΜυκόνουΟ Κανονισμός του Πνευματικού Κέντρου Άνω Μεράς Μυκόνου.

+ Περισσότερα...

Πνευματικό Κέντρο Άνω Μεράς

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ«ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ


Νοέμβριος 2009

 

Πνευματικό Κέντρο Άνω Μεράς


ΕΔΡΑ: ΣΕΠΟΛΙΩΝ 61, ΑΘΗΝΑ
T.K: 10443
ΤΗΛ. \ FAX: 210- 512.56.66


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗ


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

2. ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

3. ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

6. ΣΧΕΔΙΑ

7. ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ


1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Το Πνευματικό Κέντρο της Ανω Μεράς  αποτελεί την συνέχεια της συνεργασίας της Ιεράς Μονής της Παναγίας Τουρλιανής και  της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου «Παναγία Τουρλιανή» (Α.Α.Μ.). Είναι μια υπόσχεση που πραγματοποιήθηκε από συντονισμένη προσπάθεια κλήρου και λαού. Οι Μυκονιάτες αγαπούν τον τόπο τους και όταν έφυγαν δεν ξέχασαν την καταγωγή τους και προσπαθούν όποτε υπάρχει ανάγκη να βοηθούν και τον τόπο τους και τους συντοπίτες τους. Η ίδρυση  της Αδελφότητας το 1932 αποτελεί τρανό παράδειγμα της συνοχής και της συνεργασίας αυτών των δυναμικών ανθρώπων που με μόνο εφόδιο την εξυπνάδα τους και την οργανωτική τους ικανότητα κατάφεραν όχι απλά να επιβιώσουν αλλά και να μεγαλουργήσουν.


ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΚΟΥΝΑΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009


2. ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

Το οικόπεδο που έχει κτιστεί το Πνευματικό Κέντρο αποτελεί τμήμα μεγαλύτερου οικοπέδου που ανήκει στην Ιερά Μονή Τουρλιανής. Ο προοδοιπορήσας Μητροπολίτης Κυκλάδων  ο αείμνηστος Δωρόθεος Στέκας είχε υποσχεθεί, ότι θα δωρήσει στην Αδελφότητα ένα οικόπεδο ώστε να χτιστεί το Πνευματικό Κέντρο της Ανω Μεράς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και στις 22 Ιανουαρίου 1999 υπογράφηκε η δωρεά στο Συμβολαιογραφείο του κ. Πέτρου Τόλη στην Μύκονο από τον νυν Μητροπολίτη Κυκλάδων σεβασμιότατο Πολυκανδριώτη Δωρόθεο επίσης Μυκόνιο με την ιδιότητά του, ως Προέδρου της Αδελφότητας και Αντιπροεδρίας  Γεωργίου Πολυκανδριώτη. Το Συμβόλαιο της δωρεάς υπογράφηκε από τον τότε Γενικό Γραμματέα της Αδελφότητας  κ. Γεώργιο Κ. Μπουγιούρη (Στρίμα) και τον Ηγούμενο της  Ιεράς Μονής Τουρλιανής  Φιλάρετο Γεροντάρη

 

Οι Μυκονιάτες Μηχανικοί Στέφανος Π. Κοντός (Αρχιτέκτων), Χρήστος Φ. Κοντός (Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ), Γιώργος Κ. Κουνάνης  (Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Αρχιτέκτων ΕΜΠ) και Νικόλαος Κ. Κουνάνης (Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ) έκαναν δωρεά τις μελέτες του κτιρίου τις οποίες υπέβαλλαν για την έκδοση της κατάλληλης οικοδομικής άδειας για ένα κτίριο που θα κάλυπτε τις ανάγκες ενός σύγχρονου Πνευματικού Κέντρου .

 

Την περίοδο 1997-1998 έγινε εκσκαφή του οικοπέδου και η σκυροδέτηση του φέροντα οργανισμού του κτιρίου. Οι Μυκονιάτες πατριώτες έδειξαν μεγάλη προθυμία και προσέφεραν ανάλογα με την δύναμή τους  ποσά για την κατασκευή του έργου. Ετσι συγκεντρώθηκε για την έναρξη του έργου το ποσόν των 18.000.000 δρχ. ένδειξη της αγάπης των Ανωμεριτών για τον τόπο τους. Ο τότε Γ. Γραμματέας της Αδελφότητας κ Γεώργιος Μπουγιούρης συνέβαλλε στην συγκέντρωση αυτού του ποσού.

 

Την περίοδο 1999-2000 ολοκληρώθηκε το έργο της κατασκευής της αίθουσας Μαντώ Μαυρογένους που αποτελεί το 1/3 περίπου του συνολικού έργου. Στο κόστος του έργου συνέβαλλαν εκτός από τους πολυπληθείς ανώνυμους και επώνυμους Μυκονιάτες, ο Δήμος Μυκόνου προσφέροντας υλικά οικοδομών, το Υπουργείο Πολιτισμού  (κα Ελισσάβετ Παπαζώη), η Νομαρχία Κυκλάδων  και η Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής. Το Συμβούλιο της Αδελφότητας  εκείνη την περίοδο δούλεψε σκληρά και προσωπικά ώστε να παραδοθεί το έργο στις ορισμένες ημερομηνίες. Πρόεδρος την περίοδο αυτή ήταν πάλι ο Αρχιμανδρίτης τότε και νυν Σεβασμιότατος Δωρόθεος Πολυκανδριώτης, Αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Πολυκανδριώτης και Γεν. Γραμματέας ο κ. Στυλιανός Μπακάλης.

 

Την περίοδο 2007-2008 ολοκληρώθηκε η ηλεκτροδότηση της αίθουσας Μαντώ Μαυρογένους με τριφασικό ρεύμα του κτηρίου και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθώς και η εξωτερική πλακόστρωση προς την πλευρά του Ηρώου και πάλιν με την βοήθεια του Δήμου και δωρεές Μυκονίων με σχέδια του Γεωργίου Κ. Κουνάνη.

 

Το έργο δεν έχει τελειώσει αλλά με την βοήθεια της Παναγίας και των συμπατριωτών μας πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.


3. ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το συγκρότημα του Πνευματικού Κέντρου είναι διώροφο βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού της Άνω Μεράς σε κεντρικό σημείο απέναντι από το Ηρώο Πεσόντων. Έχει την δυνατότητα να στεγάσει πολλαπλές λειτουργίες, όπως Αίθουσα Εκδηλώσεων και Συγκεντρώσεων (έχει κατασκευαστεί-αίθουσα «Μαντώ Μαυρογένους»), χώρος Γυμναστικής, κυλικείο, γραφεία, αποθήκες, αίθουσες μηχανολογικών εγκαταστάσεων κλπ.

 

Το οικόπεδο που παραχωρήθηκε από την Ιερά Μονή Τουρλιανής είναι έκτασης πέντε στρεμμάτων και τώρα με την κατασκευή  έργων από τον Δήμο Μυκόνου, στο υπόλοιπο οικόπεδο  αθλητικών εγκαταστάσεων και  θεάτρου αποτελεί στρατηγικής σημασίας σημείο.

 

Η συνολική έκταση του κτιρίου όταν θα τελειώσει θα είναι περίπου 1000 τ.μ.. Η ηλεκτροδότηση του κτιρίου έχει γίνει με τριφασικό ρεύμα με δυνατότητα επαύξησης που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.

Στα σχέδια του κτιρίου που βρίσκονται στο τέλος του κανονισμού φαίνονται οι διατάξεις και οι χρήσεις των αιθουσών του, όπως έχουν καθοριστεί από τους μελετητές.


4. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

 

4.1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 

Το κτίριο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για αυτό ο παρών κανονισμός  αφορά εν πρώτοις την αίθουσα «Μαντώ  Μαυρογένους». Το κτίριο παραχωρείται  σε φορείς, εταιρίες, συλλόγους, ομάδες και φυσικά πρόσωπα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ομιλιών, συνεδρίων, συναυλιών, θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων, προβολών, εκθέσεων, μαθημάτων, συνεδρίων και γενικά λειτουργιών που έχουν σκοπό την προαγωγή του πολιτισμού, της κοινωνίας και την αναβάθμιση του πνευματικού επιπέδου των Μυκονιατών.

 

Το Πνευματικό Κέντρο παραχωρείται κατόπιν σχετικής αίτησης που αποστέλλεται στα γραφεία της Αδελφότητας σε εύλογο χρονικό διάστημα και τουλάχιστον 1 (ένα ) μήνα πριν τον προγραμματισμό της εκδήλωσης  στην  Αθήνα με  FAX  (τηλ. 210 512.56.66) ή συστημένη επιστολή  στην διεύθυνση Σεπολίων 61 ΑΘΗΝΑ 10443  όπου θα αναφέρονται τα εξής:

 

 Α. Χρήση

Β. Ημερομηνίες  κράτησης

Γ. Φορέας  ή φυσικό πρόσωπο (υπεύθυνος)

Δ. Τηλέφωνο και FAX επικοινωνίας

 

Εφόσον η αίτηση γίνει αποδεκτή ειδοποιείται ο ενδιαφερόμενος και υπογράφει υπεύθυνη δήλωση καλής χρήσης του χώρου και καταβάλλει το προκαθορισμένο ποσό. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης  φροντίζει για την καλή χρήση του χώρου, την  αποφυγή φθορών (καθίσματα, σκηνή, οπτικοακουστικό σύστημα, τουαλέτες,  εξωτερικός χώρος ) και φέρει την ευθύνη οικονομική και τεχνική της αποκατάστασης αυτών. Σε περίπτωση που αντιληφθεί κάποια φθορά  σε συγκεκριμένα σημεία προτού χρησιμοποιήσει τον  χώρο, πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον υπεύθυνο του Συλλόγου.

 

4.2 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ 

 ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 

Η Α.Α.Μ. υποχρεούται να παραδίδει με  άτομο του Συλλόγου τον χώρο στον υπεύθυνο της εκδήλωσης όπου και θα εξετάζεται η κατάσταση του κτιρίου δύο μέρες  πριν την έναρξη της εκδήλωσης  κατόπιν συνεννόησης. Επίσης η Α.Α.Μ. μεριμνά για:

 

Α.  Θέρμανση ή κλιματισμό του χώρου.

Β. Καθαριότητα και ευπρεπισμό της αιθούσης και των WC.

Γ. Χρήση των οπτικοακουστικών μέσων.

 

Εφόσον χρησιμοποιηθεί τεχνικός για τα οπτικοακουστικά μέσα η δαπάνη του ανωτέρω τεχνικού θα βαρύνει τον χρήστη της εκδήλωσης. Η έκθεση αντικειμένων, πινάκων κλπ θα γίνεται πάντα σε ειδικά τρίποδα ή προθήκες που θα τοποθετούνται για αυτόν τον σκοπό από τους ενδιαφερομένους. Εάν γίνει αναδιάταξη του χώρου του κτιρίου για τις ανάγκες της εκδήλωσης πρέπει και  η αναδιάταξη και η επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση να γίνει με μέριμνα και επιβάρυνση του χρήστη.

 

Τα προβλεπόμενα έξοδα που πρέπει να καλύπτουν οι χρήστες του κτιρίου είναι:

 

  • Ενοίκιον
  • Θέρμανση ή ψύξη του κτιρίου ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Η χρήση πετρελαίου ή ηλεκτρικού ρεύματος ανάλογα με τις συσκευές που χρησιμοποιούνται.
  • Καθαριότητα- τακτοποίηση χώρου-καθαριστικά.
  • Συντήρηση ηχητικού συστήματος. 
  • Φωτισμός –φωτιστικά σημεία.
  • Υπάλληλος γενικών καθηκόντων με ευθύνη της παράδοσης και της παραλαβής. 
  • Συντήρηση του κτιρίου λόγω συνήθους φθοράς δηλ. χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά.

 

4.3 ΔΑΠΑΝΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Ο Τιμοκατάλογος για την χρήση του Πνευματικού Κέντρου ορίζεται κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Α.Μ. στην αρχή του χρόνου και ανακοινώνεται στην εφημερίδα του Συλλόγου και στους αρμόδιους φορείς (τα ποσά μένουν κενά και συμπληρώνονται από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο). Είναι προφανές ότι για ειδικές περιπτώσεις το Δ.Σ. μπορεί να μην ορίζει αντίτιμο κατόπιν συνεννόησης με τον αιτούντα την χρήση του Πνευματικού Κέντρου.


Η αίθουσα «Μαντώ Μαυρογένους»  αποτελεί το πρώτο τμήμα του Πν. Κέντρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ο χρόνος λειτουργίας του κτιρίου  κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, κατά μέσο όρο υπολογίζεται σε 3-5 ώρες. Η αίθουσα παραχωρείται:

α) για τις ημέρες της εβδομάδας Δευτέρα έως Παρασκευή.

 β) Για τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

 Εννοείται ότι ο υπεύθυνος της εκδήλωσης θα περιφρουρεί το χώρο και φροντίζει για την ορθολογική χρήση του.

 

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

 
Α. Στην Τοπική Εκκλησία δωρεάν.
Β. Στον Δήμο, στα ΝΠΔΔ και στις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου 50 ΕΥΡΩ/ΗΜ.
Γ. Σχολεία Μυκόνου, ΙΕΚ 50 ΕΥΡΩ/ΗΜ.
Δ. Πολιτιστικοί, κοινωνικοί , εκπαιδευτικοί  μη κερδοσκοπικοί  φορείς για εκδηλώσεις που έχουν ευρύτερο κοινωνικό ή εκπαιδευτικό χαρακτήρα 50 ΕΥΡΩ/ΗΜ.

Ε. Ιδιωτικοί θίασοι, ιδιωτικοί φορείς  και ιδιώτες που πραγματοποιούν παραστάσεις, θεατρικά, εκδηλώσεις, εκθέσεις , σεμινάρια, συνέδρια, χορούς, κλπ. 150 ΕΥΡΩ/ΗΜ

Ζ.  Κομματικές  Οργανώσεις  υποψήφιοι κομμάτων 150 ΕΥΡΩ/ΗΜ.

Η. Σύλλογοι και άλλοι Δημοτικοί ή Δημόσιοι φορείς  για εκδηλώσεις τους 100 ΕΥΡΩ/ΗΜ.

 

Σε περίπτωση που θα γίνονται έκθεση πινάκων ή άλλων αντικειμένων αυτά θα πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικά τρίποδα ή προθήκες  που θα τοποθετούνται για αυτό τον σκοπό από τους ενδιαφερομένους. Απαγορεύεται αυστηρά ή ανάρτηση οποιουδήποτε αντικειμένου στους τοίχους της αίθουσας.

 

Ο Τιμοκατάλογος ορίζεται από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο στην αρχή του χρόνου κατά περίπτωση και αφού γραφτεί στα Πρακτικά του Συλλόγου γνωστοποιείται στους ενδιαφερομένους. Περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνονται, εξετάζονται ξεχωριστά και το Συμβούλιο της Α.Α.Μ. εκδίδει απόφαση. Το Συμβούλιο της Α.Α.Μ. έχει την διακριτική ευχέρεια να αποφασίσει να διαθέσει το Πνευματικό Κέντρο δωρεάν και να εξετάσει διαφοροποίηση του τιμολογίου σε περίπτωση χρησιμοποίησης του κτηρίου πέραν της μίας ημέρας.

 

6. ΣΧΕΔΙΑ

 

ΚΑΤΟΨΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ

 

Κάτοψη Υπογείου

 

ΚΑΤΟΨΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

 

Κάτοψη Ισογείου

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑ

 

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ

 

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΓΕΩΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΙΑΚ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ


ΔΩΡΗΤΕΣ

 

ΚΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡ. ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΥΚΑΣ ΑΝΤ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΖΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ  ΑΝΝΑ του ΜΠΕΡΤΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΤΑΡΩ

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ  ΑΘΑΝ. ΕΥΓΕΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ  ΧΑΡ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΖΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝ. ΜΙΧΑΗΛ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΙΚ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 
Μυκονιάτες Επιχειρηματίες
 

Προσφορα στο Συλλογο

Όσοι θα θέλατε να συνεισφέρετε στο Σύλλογο μας για οποιοδήποτε λόγο (εγγραφή, συνδρομές, δωρεές), μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε στο

Ταχ. Ταμιευτήριο με αριθμό:
00060358006-8

Δικαιούχος: Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου

Σχετικα Links

http://www.mykonos.grhttp://www.e-mykonos.grhttp://www.mykonosgreece.comhttp://www.mykon.nethttp://www.mykonosinfo.grhttp://www.mykonos-web.comhttp://www.mykonos.grhttp://www.ktelmykonos.gr/

Επικοινωνια

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ
“ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗ”
Διεύθυνση:
Σεπολίων 61, Αθήνα

Τ.Κ. 10443
Τηλ.: 210 5125666
Fax: 210 5125666
Web Site: http://www.anomeramykonou.gr
E-mail: info@anomeramykonou.gr